‘Mooi om klanten te kunnen helpen’

Grote kans wanneer je contact opneemt met DeGasdokter.nl dat Jasper van Geel je te woord staat. Zes jaar geleden begon hij als operationeel leidinggevende bij het bedrijf uit Beekbergen en dagelijks is hij druk in de weer om voor klanten besloten ruimten en containers gasvrij te verklaren. Hoog tijd voor een kennismaking met de veelzijdige Jasper.

“Olaf  ̶  de eigenaar van DeGasdokter.nl en DeBrandwacht.nl  ̶  ken ik via de vrijwillige brandweer. Zes jaar geleden raakten we aan de praat en zo ben ik voor hem gaan werken. In het begin deed ik ook nog veel voor DeBrandwacht.nl, maar in de loop der jaren ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op DeGasdokter.nl. Al komt het ook nog steeds voor dat ik af en toe bijspring bij DeBrandwacht.nl.”

Afwisseling ten top

Spijt van zijn stap om bij de dynamische ondernemingen in dienst te treden heeft hij allerminst. “Het werk is enorm afwisselend en daar houd ik van. Elke dag ben ik al vroeg uit de veren om bij klanten containers en besloten ruimten als silo’s en gierkelders gasvrij te verklaren. Tussendoor check ik de mail en houd ik de planning in de gaten. ’s Middags zit ik vaak op kantoor om de mail bij te werken, opdrachtbevestigingen te maken voor de overige gasmeetdeskundigen en de planning sluitend te krijgen. Geen dag is dus hetzelfde”, vertelt Jasper enthousiast.

Jongensdroom

Hoewel Jasper zijn eerste stappen in zijn carrière bij de vrijwillige brandweer zette, was het voor hem al gauw duidelijk dat een fulltime functie daar niets voor hem was. “Net als veel jonge jongens droomde ik in het begin ook van een fulltime positie bij de brandweer, maar al gauw kwam ik erachter dat de steeds veranderende wet- en regelgeving en bezuinigingen niets voor mij zijn. Ik ben heel blij dat ik bij DeGasdokter.nl en DeBrandwacht.nl aan de slag kon. Hoe mooi is het als er klanten met de handen in hun haar bellen omdat ze niet weten hoe ze een gasvrijverklaring voor een ruimte of container moeten krijgen en wij ze kunnen helpen.’’

Benieuwd wat Jasper en zijn team voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met hem op.