Ontgassen/ontgassen op locatie

Indien uit de meetresultaten blijkt dat er gevaarlijke concentraties gassen in de container zitten die de wettelijke grenswaarden overschrijden zal het advies zijn dat de container gelucht moet worden alvorens deze veilig betreden kan worden. Sommige gassen kunnen middels natuurlijke ventilatie geventileerd worden (open zetten van de container voor een bepaalde tijd) echter bij de meeste gassen dient dit te gebeuren middels geforceerde ventilatie.

Wij kunnen voor u op uw eigen locatie de afkeur container ventileren. Hiervoor maken wij gebruik van het Nordiko ventilatie systeem. Wij plaatsen een zogenaamde ventilatie deur op de container met daaraan gekoppeld een krachtige ventilator. Middels een slang wordt met kracht lucht in de container geblazen die vervolgens via een uitgaande slang naar buiten geblazen wordt. Uiteraard staat de container dan op een veilige afgezette plek op uw locatie.
Wij bouwen het systeem op en af op locatie, op deze manier heeft u geen tijdsverlies met en kosten voor het transport van de container naar een andere locatie voor ventilatie. Na de ventilatie voeren wij een hermeting uit en indien de grenswaarden niet overschreden worden kan de container gelost worden.
Wanneer u op locatie geen mogelijkheden heeft voor geforceerde ventilatie beschikken wij tevens over diverse locaties in Nederland waar de container geventileerd kan worden.

Tevens verkopen wij de Nordiko ventilatie systemen dus bent u geïnteresseerd om in eigen beheer te ventileren en een Nordiko systeem aan te schaffen dan kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken voor de aanschaf van het systeem. Uiteraard kunnen wij bij u op locatie ook een demonstratie geven van het Nordiko ventilatie systeem.

Voor het aanvragen van een gasmeting of geforceerde ventilatie, klik hier.

 

ontgassen

ontgassen-op-locatie

Nordiko Logo

Direct gasmeting of ontgassen aanvragen?

telnr3

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

• Gasmeten op locatie door heel Nederland en Duitsland • Gasmeten voor douanecontroles • Gasmeten voor een veilige werkplek • Gasmetingen tegen scherpe tarieven • Gasmeten met gasvrij verklaring • Gasmeten van besloten ruimtes • Gasmeten in olietanks • Gasmeting door gasmeetkundige